6 Nisan 2021 Salı

Şu Anda Hulu'da 17 En İyi LGBT Filmi

Hayat renklerle tanımlanır, büyük bir yelpazesi. Ne kimsenin kişiliği ve karakteri siyah-beyaz ne de cinselliği. Kendinizi belirli bir cinsel tercihin katı sınırına yerleştirme ihtiyacı, toplumun içinden çıktığı bir şeydir. Tarafından başlatılan hareket LGBT + topluluğu ivme kazanıyor ve umarım er ya da geç, tüm ortodoksluk ve bağnazlık bu dünyadan temizlenecek. Sinema, dünyanın dört bir yanındaki insanlara erişimi ve üzerindeki etkisi nedeniyle, heteroseksüel karakterlere hayatlarını dünyayla paylaşma şansı verme sorumluluğuna sahiptir. Bununla birlikte, şu anda izlenebilecek Hulu'daki gerçekten iyi LGBT filmlerinin listesi:

17. Çıplak (2015)

'Bare', bir serseri ile hayatını değiştirecek bir yolculuğa çıkan küçük bir kasaba kızının hikayesini anlatıyor. Sarah, bir iş arkadaşı tarafından kendisine yöneltilen şikayetler nedeniyle kovulmadan önce kasiyer olarak çalıştı. Erkek arkadaşı ona şu anda çalıştığı bir iş teklif ediyor ve ondan onunla kalmasını istiyor. Normal koşullarda Sarah teklifini kabul ederdi. Ancak, ondan önce, Pepper ile tanışması gerekiyordu ve geri kalan zamanlarda aldığı kararları etkileyen şey buydu. Sarah, Pepper ile memleketinin ötesinde uzanan dünyayı keşfeder ve kendine yeni bir bakış açısı kazanır.

16. Klozet (2001)

İşinizi güvence altına almak için ne kadar ileri gideceksiniz? Ufkunuzu düşünürken François Pignon'un hikayesini izleyin. Beraber olması kolay bir adam değil. Davranışı ona ofiste hiç arkadaş kazandırmadı ve hayatının mülayimliği kimseyi ona çekmiyordu. Hayatının en kötü günü kovulmak üzere olduğunu anladığında gelir. Artık hayatında anlamlı bir şey kalmadığını kabul ederek kendini öldürmeye karar verir. Ancak, işini sürdürmesi için ona bir numara sunan bir psikolog tarafından durdurulur. Eşcinsel olduğunuz dedikodusunu yayın ve şirket bağnazlık için herhangi bir suçlama istemezse sizi tutmak zorunda kalacak.

15. 1:54 (2016)

'1:54', sonunda ruhunu etkilemeye başlayan bir sürü sorunla çevrili bir gencin hikayesini anlatıyor. Tim yıldız bir öğrenciydi, atletik takımın bir parçasıydı ve okulda popülerdi. Ancak annesinin ölümünden sonra bütün bunlar onun için yıkıldı. Dahası, eşcinsel bir adam olan Francis ile arkadaş olur ve bu nedenle Tim, daha önce arkadaşı olmak isteyen aynı kişiler tarafından zorbalığa uğrar. Konu ona karşı hisler geliştirmeye başladığında daha da karmaşık hale gelir. Sınıf arkadaşlarıyla hiçbir önyargıya sahip olmayan eski bir arkadaşı Jennifer'da bir sırdaş bulur. Ve sonra, trajedi başlar.

14. Akron (2015)

Benny ve Christopher için, ilk görüşte aşktı! Her ikisi de aynı üniversitede öğrenciydi ve ilk tanıştıklarında bir futbol maçında karşı takımlarda oynuyorlardı. Karşılıklı çekim bir şeyden diğerine götürdü ve onlar bunu bilmeden önce havada aşk vardı ve birbirinden ayrılmak acı verici bir düşünceydi. Ancak, bilmedikleri kadarıyla kaderlerinin bağlandığı ilk şey aşk değildi. Yıllar önce, bir trajedi ailelerini çoktan karşı karşıya getirmişti. Bu sırrın açığa çıkma zamanı geldiğinde, aşkları ne kadar ileri gidecek?

13. Yaşam Ortakları (2014)

'Life Partners' bu listedeki diğer filmler gibi değil. Çok uzun zamandır en iyi arkadaş olan iki kadının hikayesini anlatıyor. Paige düz ve sasha olur lezbiyen . İkisi de bekar. Büyük 3-0'a yaklaştıklarında, ciddi bir ilişkiyi paylaşabilecekleri birini bulma zamanının geldiğine karar verirler. Çevrimiçi tanışma sitelerini deniyorlar. Paige iyi bir adam bulmayı başarırken, Sasha'nın şansı onun lehine değildir. Birinin hayatı durulmaya başladığında, diğeri bir dizi kötü randevudan geçer. Bu sonuçta arkadaşlıklarını tehdit eden bir çöküşe yol açar.

12. Ucube Gösterisi (2018)

İnsanları yaptıkları her şeyi yapmaya iten şeylerden biri, ebeveynlerinden, uzak akrabalarından, arkadaşlarından, taptıkları birinden ve hatta yenmek istedikleri rakibinden gelen kabul vaadidir. Bu, onları belirli bir şekilde giyinmeye, konuşmalarında belirli bir ton veya aksan almaya ve kişiliklerini düzeltmek için yapmama konusunda yönlendiren şeydir. Ve sonra, özür dilemeden kendileri olan başkaları da var. Başkalarının onlar hakkında ne düşündüğünü umursamazlar, kabul edilmesini istedikleri tek kişi kendileridir. Billy Bloom o insanlardan biridir. Onun beğenisine göre fazla muhafazakar olan bir lisede okumak için gönderildiğinde işler ilginç hale gelir. Billy adapte olmaya zorlanacak mı yoksa okulun zihniyetiyle ilgili bir şeyler yapacak mı?

11. Paris 05:59: Theo ve Hugo (2016)

Geçici aşkı kendi karelerinde yakalayan filmlerin hayranıysanız, izlemeniz gereken film 'Paris 05:59'. Paris'in sabahın erken saatlerinde geçen bu Fransız filmi, bir buçuk saat içinde tanışan, aşık olan ve sonra ayrılıkla yüzleşen iki adamı anlatıyor. Theo ve Hugo'nun yolları bir eşcinsel seks kulübünde kesişir. Neredeyse anında bir bağlantı kurulur ve kalabalık bir yerden Paris'in neredeyse boş sokaklarına doğru hareket ederek, şehrin sessizliği içinde ne anlama geldiğini keşfederler. aşık olmak .

10. G. B. F (2013)

Çok sayıda film ve TV şovu, özellikle romantik komediler, içinden çıkılması zor bir akımın doğmasına neden oldu. Çoğu zaman, dürüst baş karakterin, onlara aydınlatıcı tavsiyeler veren ve hayatlarının zor zamanlarında onlara yardım eden eşcinsel bir en iyi arkadaşı vardır. Bu rollerin artıları ve eksileri farklı bir tartışmadır, ancak bu eğilimin yaptığı şeylerden biri de eşcinsel erkekleri klişeleştirmek. North Gateway High'ın popüler kızları bundan ve bir dergide yayınlanan son makaleden etkileniyor: En iyi eşcinsel bir arkadaşa sahip olmanın onlar için harikalar yaratabileceğini, yani balo kraliçesi olma şanslarını artırabileceğini söylüyor. Kızların okullarındaki eşcinsel erkekleri bulma arayışı, Tanner ve Brent'i tam anlamıyla hazır olmadan dolaplarından çıkmaya yönlendirir.

9. Jonathan (2016)

'Jonathan', ölümcül hastalığı olan babasına bakan ve ondan uzun süredir saklı olan sırları ortaya çıkarmaya çalışan 24 yaşındaki bir adama odaklanan bir Alman draması. Jonathan’ın annesi daha çocukken ölmüştü. Bir daha asla evlenmeyen babası Burghard tarafından büyütülen genç adam, onunla büyük bir bağ paylaştı. Ama onu engelleyen bir şey olduğunu görebiliyordu. baba onun bilmediği bir şey. Burghard'a kanser teşhisi konduğunda, oğlu onu tüm sırları açığa çıkarmaya, mezara çarpmadan önce dolabı temizlemeye ikna etmeye çalışır. Ancak, Jonathan'ın önce kendisi hakkında bilmesi gereken şeyler var.

8. Kalp Atışları (2010)

'Heartbeats', ortak bir aşk ilgisi nedeniyle birbirlerinin rakibi haline gelen en iyi iki arkadaşın hikayesini anlatan bir komedi-dramadır. Francis eşcinsel, Marie heteroseksüel. Bu, uzun süredir aşk hayatlarını ayrı tuttu ve denklemlerini dengede tuttu. Ama sonra Nicolas ile tanışırlar. Yakışıklı görünüşü ve cazibesine anında hayran kalan ikisi de onu kendileri için istiyorlar. Nicolas biseksüel olmasaydı, sorunun basit bir çözümü olurdu. Onlara her ikisine de çekici geldiğini ve hangisini seçeceğine karar veremediğini söyler. Böylece sevgilisi olarak yerlerini güvence altına almak için oyuna başlar.

7. Serbest Düşüş (2013)

Eğer ' Brokeback Dağı 'En sevdiğiniz filmlerden biridir, ardından' Serbest Düşüş 'sizin için harika bir saattir. Bu Alman draması, ailesine karşı sorumlulukları ve başka bir adama olan aşkıyla parçalanan bir polisin hikayesini anlatıyor. Marc Borgmann ve kız arkadaşının yolda bir bebekleri var. İnsan, Marc’ın hayatının yerleşmeye başladığı zamanın geldiğini düşünebilir. Ancak, bir eğitim kursu sırasında bir subay olan Kay Engel ile tanışır. Birbirlerine karşı hisleri, Marc’ın basit ve istikrarlı hayatında bir fırtına başlatır. Aşıkları arasında seçim yapma baskısı yetmezmiş gibi Kay gizemli bir şekilde ortadan kaybolur.

6. Sahil Fareleri (2017)

Frankie bir gençtir ve hayatı, bir anlık nefes almasına izin vermeyen bir dizi olaydır. Hâlâ hayatta ne istediğini gerçekten anlama sürecinde, ilk darbe babasının azalan sağlığı şeklinde gelir. Dahası, annesi onu bir kız arkadaş bulmaya, bir ilişki kurmaya, hayatta biraz istikrar kazanmaya zorluyor. Tüm bunlar Frankie'nin çılgına dönmesine neden oluyor ve kendini delirmekten alıkoymasının tek yolu sahilde biraz zaman geçirmek. Ayrıca, bir kızla gelişmekte olan bir ilişkiyi eğlendirirken yaşlı erkeklerle çevrimiçi sohbet etme alışkanlığı da var. Kendini ciddi bir belaya sokmadan önce Frankie'nin hayatını rayına oturtması gerekir.

5. Erkekler (2014)

Sieger ve Marc, ulusal şampiyona için yarışan yerel bir atletizm takımının bir parçasıdır. Bu birbirleriyle ilk tanışmalarıdır ve ilk başta odaklandıkları tek şey yarışı kazanmaktır. Ancak bir gün nehir kenarında rahatlatıcı bir zaman geçirirken birbirlerini öperler ve bu Sieger’in kalbinde karmaşık duygular uyandırır. Kızlardan hoşlandığı için heteroseksüel olduğunu biliyordu ama Marc onu öptüğünde yanlış gelmedi. Hikaye, ailesindeki çatışmalardan kaynaklanan zorluklarla uğraşırken cinselliğini anlamaya çalışırken yolculuğunu daha da takip ediyor.

4. Burgundy Dükü (2014)

' Burgundy Dükü ’, Bir öğretmen ile onun arasındaki karmaşık bir ilişkiyi izler Öğrenci . Cynthia, Evelyn'in çalıştığı üniversitede öğretim görevlisidir. Aynı zamanda evinde hizmetçi olarak çalışan genç kadının da işverenidir. İlk başta, yaşlı olanın ilişkide baskın olduğu görülüyor. Yakında, gerçek orkestratörün aslında öğrenci olduğu ortaya çıkıyor. Evelyn onu cinsel olarak doyuracak bir ilişki istiyor, Cynthia yaşı konusunda giderek huzursuzlaşıyor ve bir gün sevgilisi onu terk edecek.

3. Ayrılış (2015)

' Kalkış Juliet Stevenson ve Alex Lawther, Fransa'daki bir aile kaçamağı evinde kargaşalarından kurtulmaya giden bir anne-oğul ikilisini canlandırıyor. Beatrice ve Elliot, bundan sonra hayatlarını değiştirecek bir şeyin ortasındalar. Anne boşanmayı sonuçlandırmaya hazırlanırken, gezinin asıl amacı evi toplamaktır. ergen oğlu, cinselliğiyle ilgili karmaşık sorunu çözmeye çalışıyor. Her ikisi de sorunlarına bir cevap ya da en azından dikkatlerini dağıtır. Genç ve yakışıklı Clement hayatlarına girer ve Elliot ile Beatrice için açıklanamayan bir rekabet kaynağı olur.

2. Dakikadaki Vuruş Sayısı (2017)

1990'larda geçen Fransa , ’ Dakikadaki vuruş ’, Hükümeti HIV teşhisi konulan kişilere verilen destek konusunda daha hızlı davranmaya çağıran protesto grubunun bir parçası olan bir grup eşcinsel erkeğin hikayesini takip ediyor. Filmin hikayesi, Fransa'daki siyasi ayaklanmayı kahramanların kişisel yaşamlarıyla iç içe geçiriyor. Ülkenin yakın tarihinin en önemli zamanlarından birini ekrana getiren film, gözlerinizi yaşartacak duygusal bir hikaye anlatıyor.

1. Tom of Finland (2017)

' Finlandiya Tom ’Bir biyografik drama gey topluluğunun en etkili isimlerinden biri olarak kabul edilen Touko Laaksonen'in hikayesini anlatıyor. Film bittikten sonra olayları alır. ikinci dünya savaşı . Touko kısa süre önce Helsinki'ye döndü ve şimdi kendini meşgul edecek bir iş bulması gerekiyor. Düşüncelerinizi ifade etmeye ihtiyaç duyduğunuzda, sanatın size en iyi şekilde hizmet ettiğini göreceksiniz. Touko da aynı şeyi hissetti ve böylece zihnindeki çizimleri kağıda dökmeye başladı. Bu her zamanki sanatınız değildi; bunlar kaslı erkeklerin erotik resimleriydi. Elbette sanatçı toplumdan ve ailesinden tepki aldı. Ama bu onu yollarını değiştirmeye zorlamadı.

https://tr.thetwilightmovie.com/17-best-lgbt-movies-hulu-right-now

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder